12 oktober 2021

Dansk Energirådgivning i Open Office

Husets Open Office bød i september nye lejere velkommen

Dansk Energirådgivning flyttede ind i House of Offshore Innovations Open Office tilbage i september, og de 3 medarbejdere har allerede fundet sig godt tilrettet i huset.

”Der opstår hurtigt en form for kollegaskab med de øvrige virksomheder i Open Office, fordi man tilbringer så meget tid sammen. Her er et godt arbejdsmiljø og gode netværksmuligheder” fortæller Emil Kennemann Christensen, M. Sc. Procesingeniør og Senior Projektleder os Dansk Energirådgivning.

Dansk Energirådgivning udfordrer virksomheders adfærd og måde at producere på, med blandt andet teknisk rådgivning om energispartiltag, kombineret med energistyrelsens tilskudsordning, som kan dække op til 50% af projektets investering. Ligeledes ved at kunne facilitere tværfaglige projekter ser de frem til det potentielle samarbejde med husets øvrige beboers kompetencer, som kan sikre ”det gode og solide projekt”.

”Huset er et samlingssted for ligesindede, og der er god synergi mellem virksomhederne og visionen om bæredygtighed og udvikling. Vi har allerede haft de første møder omkring muligt samarbejde med andre lejere.” fortsætter han.