08 June 2020

Media house expands with design- and concept bureau in Esbjerg

DK Medier is opening an office in House of Offshore Innovation at the port of Esbjerg. The company offers a new perspective that combines design and concept development with journalism and important knowledge about advanced online media.

Esbjerg: DK Medier, der er en af landets største og ældste udgivere af specialmedier, samt er kendt for flere landsdækkende netmedier, er på banen med en ny afdeling, der får til huse i House of Offshore Innovation i Esbjerg.

Med den nye afdeling tilføres to nye DK-navne i form af DK Creative og DK Web, der også arbejder landsdækkende fra selskabets øvrige kontorer i Danmark.

- Vi har allieret os med anerkendte branchefolk indenfor design og konceptudvikling og er meget glade for at have fået Niels-Henrik Iversen som direktør i det landsdækkende DK-team, siger udgiver Claus G. Theilgaard fra DK Medier og fortsætter:

- Og så har vi fået en af Danmarks bedste grafiske designere, Christian Sennels, som kreativ chef i afdelingen for udvikling af design og særkender til små og store virksomheder.

DK Medier

DK Medier driver en række specialudgivelser, samt er kendt for flere netmedier så som DK Nyt, Kommunen, DK Havenergi og DK Vindkraft.

Selskabet har kontorer i Aarhus, København, i Svaneke på Bornholm og nu også Esbjerg.

Selskabet har 21 medarbejdere med Christian Sennels som kreativ chef, Niels-Henrik Iversen som direktør og Claus G. Theilgaard som ansvarshavende redaktør og udgiver.

Unik nærhed i fokus

Kundekredsen for det nye design- og konceptbureau er virksomheder, der sælger varer og tjenesteydelser lokalt, nationalt og internationalt.

- Vi tilbyder virksomheder og organisationer et nyt perspektiv indenfor salg og markedsføring. Og vi tilbyder at kombinere de klassiske discipliner indenfor design og konceptudvikling med professionel journalistik og målrettet online kommunikation. Det helt særlige er, at vi har kompetencerne in house i DK Medier, med en unik nærhed til beslutningstagere, indkøbere og influenter i den offentlige sektor og i offshoreindustrien, siger direktør Niels-Henrik Iversen, DK Medier.

Kilde jv.dk